2011. június 18., szombat

Pirosító nyár..

Összegyűjtöttem Nektek a legszebb nyári színeket ami a pirosítókat illeti. A napbarnított bőrön csodásan mutatnak a korall, a narancs és a pink különböző árnyalatai. Megmutatom Nektek a kedvenceimet:


1. Bobbi Brown krémpirosító (Cabo Coral & Calipso Coral)
    Tartós, intenzív színűek. Elég belőlük egy pici, egész nap a helyükön maradnak. Rengeteg van benne,        nagyon sokáig elég. Nekem már több, mint egy éve megvannak és alig fogyott belőle. ;) 
Bobbi Brown a Westend és Mammut Douglas-ban kapható.

2. Essence it's up to you eyeshadow
     Igen, jól látjátok, ez egy szemhéjpúder, amit én pirosítónak használok.:) Szinte teljesen megegyezik a híres Nars Orgasm pirosítóval (lásd lent). Tehát a drágább nem mindig jobb! ;)


3. Essence WAWAWAWOOO (2010 tavaszi/nyári kollekció)
    Intenzív pink, barbierózsaszín..;) sajnos már nem lehet kapni VISZONT nemsokára kapható az új Sleek pirosító, ami színben egyező, de sokkal pigmentáltabb. juhúúúú :)


4. Mac Bite of in Apple
    Gyönyörű intenzív korall-pink. Matt hatású. Olcsóbb változata a Catrice Enter Wonderland limitált pirosítója (kapható az Arena Plaza Rossmann-ban).


5. Mac Marine Life (To the beach LE)
    Tavaly nyáron rukkolt elő a Mac ezzel a csodával..nagyon hamar elkapkodták, de ha szerencséd van ebay-en még rátalálsz. Csodaszép korall-rózsaszín, de nem helyettesíthetetlen. A fent említett Essence ha külsőleg nem is, de színben vetekszik vele..;)


6. Mac My Paradise (Surf Baby LE)
    Idén abszolut MUST HAVE-nek számít egy narancsos-korallos pirosíó..ha lemaradtál róla ne keseregj: a Sleek Pan Tao pirosítója ugyanezt tudja és negyedébe kerül! A tetéjéről az arany virág sajnos lekopik..:((


7. Nars Cactus flower
    Szintén egy krémpirosító. Nagyon könnyű textúrájú, amint felkened púderessé válik, könnyen el lehet dolgozni. Gyönyörű korall-piros, finom szemcséjű arany csillámokkal. 


8. Nars Orgasm
    A Nars legkedveltebb pirosítója és ahogy fent említettem az Essence it't up to you szemhéjpúder tökéletesen egyezik vele...sőt!:) sokkal pigmentáltabb. Mindkettőnek aranyló fénye van, ezért a highlightert is megspórolhatjátok. ;)


9. Sleek Pan Tao LE
    Az előbb már említettem és még ódákat tudnék róla zengeni..:) Abszolut nyári kedvenc ez a narancsos árnyalatú, nagyon jól pigmentált, matt pirosító! <3 Ha be akarjátok szerezni mindenképp siessetek vele, mert LIMITÁLT! Az ára pedig csupán 1400Ft!! lávlávláv <3 


10. Sleek Pixie Pink
      Ahogy a Sleek-től megszokhattuk, itt is egy tökéletesen pigmentált, pirosítóról van szó. Matt, hideg tónusú barbierózsaszín.


10. Sleek Rose Gold
      Íme a másik nagy kedvencem a Sleek-től..<3 Ez is nagyon hasonlít a Nars Orgasm pirosítóhoz, viszont árnyalatban ez inkább barackosabb. Gyönyörű arany fényű.  Pigmentáltságában mérföldekkel lekörözi a Nars-t és az ára is sokkal-sokkal barátibb: 1400Ft és nem 29Euro ;) 


11. YSL Nr. 1 és Nr. 2
      Végül, de nem utolsó sorban meg kell említeni ezeket a kis "ékszereket"..:) Az áruk borsos, de az eredmény csodaszép természetes. Habszerű állag, visszafogott szín. Felkenés után púderessé válik. Sajnos napbarnított bőrön nem annyira látszanak, inkább tavaszra vagy világos bőrűeknek ajánlom.




Köszönöm, hogy megnéztétek és elolvastátok, remélem találtatok benne hasznos infókat!;)
Ne feledjétek, az igazi szépség belülről fakad!


Sleek kapható online:


Nars kapható online:

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Tényleg az Essence szemhéjpúdere megegyezik a Nars Orgams-al, ezt meg kell néznem magamnak:))
    Köszönöm szépen az infót :)))
    És igen, igen nagyon érdekel a Nars Albatross hasonmása :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szivesen!;) Igen, teljesen megegyezik. Mindjárt elkészítem a fotót és feltöltöm az Albatross-t is.;)

    VálaszTörlés
  3. én is használtam már szemhéjpúdert pirosítóként és sokszor tényleg szebb hatást tudtam elérni vele, mint pirosítóval. amúgy a piros szemhéjpúderek tényleg jók rá, én pl pirosat a szememre max fantáziasminknél tennék. jól összeszedted. :D

    VálaszTörlés